Behandelingen

Alle kennis onder één dak

Tandheelkundige behandelingen in Almere

Bij Tandarts Praktijk de Waterval kun je terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen. Van bijzondere tandheelkunde tot een periodieke behandeling tandarts, wij hebben alle kennis onder één dak!

Laat je gebit minstens twee keer per jaar controleren om eventuele gebitsproblemen vroegtijdig te ontdekken en te verhelpen. De tandarts controleert tijdens een periodieke controle je tanden, kiezen en tandvlees.

Een goede mondhygiëne is van groot belang voor een gezond gebit. De mondhygiënist voert een grondige reiniging uit om problemen aan je gebit te voorkomen en te verhelpen. Bij Tandartsenpraktijk De Waterval combineer je een afspraak bij de mondhygiënist eenvoudig met een periodieke controle.

Tanden verkleuren helaas snel, onder andere door roken en sterke voedingskleurstoffen. Maak je verkleurde tanden weer prachtig wit door ze te laten bleken in onze praktijk. Ook kun je ervoor kiezen om je tanden thuis te bleken met een speciaal bitje.

Onze tandarts is gespecialiseerd in de omgang met kinderen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat sommige kinderen de tandarts een beetje spannend vinden. Op een speelse wijze voeren we de tandartsbehandeling uit, zodat ieder kind weer met een lach de praktijk verlaat.

Met een beugel zetten we tanden en kiezen recht en verhelpen we problemen aan de kaak. Op basis van je klachten en wensen bepalen we welke beugel het meest geschikt is. Plan een intakegesprek met de orthodontist van Tandartsenpraktijk De Waterval in Almere.

De Airsmile behandeling is een bijna onzichtbare aanpak die scheve tanden weer recht zet. Ben je niet tevreden over de stand van je tanden en droom je van die perfecte ‘Colgate smile’? Neem contact op met Praktijk De Waterval in Almere.

Ontstoken tandweefsel in een wortelkanaal veroorzaakt kiespijn. Dit geneest helaas niet vanzelf. Een endodontoloog is gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Na het verwijderen van het ontstoken tandweefsel verdwijnt je pijn.

Een parodontoloog is specialist in het uitvoeren van behandelingen aan het steunweefsel van tanden en kiezen. Denk hierbij aan tandvlees of kaakbot. Maak een afspraak bij de parodontoloog van Tandartsenpraktijk De Waterval zodra je tandvleesproblemen ervaart.

Als je een of meerdere tanden of kiezen mist, bieden implantaten vaak een oplossing. We plaatsen implantaten in je kaak waarna we hier een kroon, brug of tandprothese op vastzetten. Op deze manier geniet je weer van een mooi vol gebit.

Een kroon, brug of inlay is een duurzame oplossing voor het vervangen van beschadigde, gebroken of verkleurde tanden of kiezen. De tandarts verandert via een tandprothese eenvoudig de vorm en positie van je gebit.

Facings zijn de perfecte oplossing voor het maskeren van spleetjes en oneffenheden, het restaureren van een afgebroken tand of voor het witter maken van je gebit. Met facings plaatsen we schildjes van porselein of composiet over je eigen tand(en).

De CEREC-technologie vervaardigt kronen van keramiek binnen één behandeling. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de perfecte pasvorm te creëren.

Ontbreken er tanden of kiezen in jouw gebit? Dan is een klikgebit wellicht een goede oplossing. Dit is eigenlijk een soort kunstgebit dat je makkelijk kunt vastklikken op een implantaat. Ontdek de voordelen van een klikgebit en vraag onze tandarts in Almere om advies.

Je herkent slijtage aan het dunner en korter worden van je tanden. Hierdoor wordt eten soms lastiger en je kan je er onzeker door voelen. Laat tandenslijtage verhelpen door onze ervaren tandartsen en maak je gebit weer helemaal mooi!

Heb of denk je, dat je een gaatje hebt in een tand of kies? Dat kan erg vervelend zijn, zeker als je dit niet snel laat behandelen. Laat de cariës dus tijdig vullen. Onze tandartsen geven je graag tips om cariës in het vervolg te voorkomen.

Speciaal voor angstige patiënten is er een tandarts die hier veel ervaring mee heeft. We nemen tijdens de behandeling alle tijd en aandacht voor je. Stap voor stap leggen we uit wat er gaat gebeuren, zodat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Onze tandarts in Almere helpt je graag van jouw tandartsangst af!

Tarieven tandheelkundige behandelingen

We hanteren de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit voor een tandheelkundige behandeling. De tarieven voor onze tandheelkundige behandelingen zijn hier te vinden op de website van de NZa en op onze eigen tarieven pagina. De facturering vindt plaats via Infomedics, waardoor de financiële afwikkeling simpel en eenvoudig verloopt. We maken gebruik van Piensupport, zodat je meteen ziet welke vergoedingen je via je zorgverzekering krijgt. Schrijf je in als nieuwe patiënt voor een behandeling tandarts bij Tandarts Praktijk de Waterval.

Kom langs of schrijf je in bij Praktijk de Waterval in Almere

Meer weten over onze tandheelkundige behandelingen? Neem contact op met onze collega’s achter de servicebalie met al je vragen. Van specialistische tandheelkunde tot een periodieke controle, zij helpen je graag bij het maken of verzetten van een afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar via 036 – 547 0270 en per mail op receptie@praktijkdewaterval.nl. Bekijk onze openingstijden hieronder om te zien wanneer je ons het beste kunt contacten.

Spoed tandarts Almere

Heb je een acuut gebitsprobleem en met spoed een tandarts nodig in Almere? Bel binnen onze telefonische openingstijden met 036- 54 70 270 en neem buiten onze telefonische openingstijden contact op met de mondzorgpoli Almere via 036 – 30 35 290.

Geen cliënt bij ons?

Als je niet bij ons staat ingeschreven, kun je contact met ons opnemen voor een behandeling. Neem hiervoor contact op binnen onze telefonische openingstijden.
Tandarts Almere | Tandartsenpraktijk De Waterval