Tanden bleken Almere

De taboe op tanden bleken is verbroken! Tanden witter maken is niet meer alleen iets voor beroemdheden. Het kan op een veilige manier, zonder dat uw glazuur aangetast wordt.

Bij onze praktijk in Almere kunt u uw tanden (laten) bleken met het bekende merk Prevdent. Dit doet geen pijn en is volkomen veilig.

Tot 8 tinten wittere tanden met de PrevDent methode bij Tandartspraktijk de Waterval

Kosten tanden bleken Almere

Take Home Day € 195,-
Take Home Night € 195,-
In office € 349,-
(tijdelijk in prijs verlaagd)

Thuis tanden bleken of in de tandartspraktijk

Thuis tanden bleken: overdag of ‘s nachts

Veilig uw tanden bleken kunt u ook zelf! Overdag, met de Take Home Day-methode, of ‘s nachts, met Take Home Night.

Als uw thuis uw tanden wilt bleken krijgt u van de tandarts een speciaal bitje op maat mee. Dit bitje kunt u met het PrevDent-serum op uw tanden plaatsen. Overdag, wanneer het u uitkomt, of ‘s nachts terwijl u slaapt. Onze tandartsen leggen u van begin tot eind uit hoe u te werk moet gaan om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Wilt u alvast meer weten over hoe thuis tanden bleken werkt? Neem dan contact op met Praktijk De Waterval.

Bleken bij de tandarts (In office)

Uw tanden laten bleken in slechts 1 sessie van 1,5 uur!

Ieder gebit is anders. Sommige mensen hebben een dikkere glazuurlaag dan andere. Bij de één komt het tandvlees verder over de kroon van de tand of kies heen dan bij de ander. Onze tandartsen weten precies hoe ze een bleekbehandeling kunnen afstemmen op uw unieke gebit. Laat professioneel uw tanden bleken bij Praktijk De Waterval!

Stappenplan tanden bleken bij de tandarts

Uw tanden laten bleken bij Praktijk de Waterval gebeurt in 1 sessie. In minder dan twee uur staat u alweer buiten met uw mooie witte gebit! Het gaat als volgt:

  1. Gratis consult: is uw gebit geschikt voor bleken? Waar moeten we rekening mee houden (eventuele kronen, bruggen, gaatjes, etc.)?
  2. Vaststellen huidige kleur van uw tanden
  3. Afdekken van het tandvlees en beschermen van de lippen
  4. Aanbrengen PrevDent bleekfoam op de tanden
  5. Schijnen op uw tanden met de LED-lamp terwijl de ogen beschermd zijn
  6. En klaar! De tandarts legt u uit hoe u uw tanden moet verzorgen om ze mooi wit te houden.

Veilig tanden bleken Almere

Omdat wij uw tanden bleken met de PrevDent-methode bent u ervan verzekerd dat wij aan de Europese veiligheidseisen voor tanden bleken voldoen. Dat betekent dat er maar 6% waterstofperoxide in het bleekmiddel zit (het stofje dat zich bindt aan de verkleuringen in de tanden, waardoor die verdwijnen). Daarnaast maken we gebruik van een LED-lamp, die ervoor zorgt dat de verkleuringen sneller afgevoerd worden door het lichaam – in de vorm van water en zuurstof.

Wordt mijn glazuur aangetast als ik mijn tanden bleek?

Nee, niet als u uw tanden bleekt met PrevDent, zoals we bij Praktijk De Waterval doen. Dat zou toch zonde zijn: heb je mooie witte tanden, maar zijn ze beschadigd. Gelukkig is dat niet het geval!

Het stofje Nano-Hydroxyapatiet (waar ook tandbot en tandglazuur voor een groot deel uit bestaan) in PrevDent zorgt er juist voor dat hele kleine beschadigingen weer gerepareerd worden!