De praktijk

Behandelingen

Contact

Onze praktijk

Onze tandartsenpraktijk in Almere

Tandartsenpraktijk de Waterval vind je in hartje Almere Haven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is daarnaast volledig rolstoeltoegankelijk. Gemak voor onze cliënten staat voorop. Denk bijvoorbeeld aan ruime openingstijden, snelle behandeling bij pijnklachten en online inschrijven. Daarnaast krijg je een sms om je aan de afspraak te herinneren. Je kunt voor bijna alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht. Doordat wij zoveel behandelingen aanbieden zijn wij een toonaangevende tandartsenpraktijk in de omgeving. Veel tandartsen verwijzen hun cliënten naar ons door. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen door middel van bijscholing van personeel en investeringen in nieuwe apparatuur. We werken veel met elkaar samen, zo zorgen we er met elkaar voor dat de cliënt centraal blijft staan.Het is ons doel dat iedereen de tandartsenpraktijk met een goed gevoel verlaat.

Team

Met ons deskundige en gedreven team helpen wij je graag aan een stralend en gezond gebit. In onze praktijk werken we met een team van tandartsen, mondhygiënisten, een parodontoloog, endodontoloog, implantoloog en een orthodontist. Zij worden ondersteund door tandartsassistentes, balie assistentes en een officemanager. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd.

Behandelingen

Bij Tandartsenpraktijk De Waterval kun je terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Daarnaast beschikken we over diverse specialisaties. Ontdek al onze mogelijke behandelingen

Online gemak

De facturering vindt plaats via Infomedics waardoor de financiële afwikkeling simpel en eenvoudig verloopt. Wij maken gebruik van Piensupport. Zo ziet u meteen welke vergoedingen je via je zorgverzekering krijgt. Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt de nota rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd en hoef je slechts de eigen bijdrage te betalen. Indien je basis verzekerd bent, dien je na je behandeling meteen af te rekenen middels pin of contant. Schrijf je in als nieuwe patiënt..

Geschiedenis

Tandartsenpraktijk De Waterval startte in 1990 uit de overname van de praktijk van tandarts Schipper. In 2005 werd de begane grond van dit appartementencomplex als nieuwbouwpand gekocht. Door het samenvoegen van twee bedrijfsruimten werd er een casco verkregen van 330m2. In 2007 is Tandartsenpraktijk De Waterval verhuisd naar een praktijkruimte in de buurt waardoor er nog meer uitbreiding mogelijk werd. Zo werken we nu met tandartsen met hun eigen specialisatie op het gebied van implantologie, orthodontie, angst en kinderen. Maar ook twee tandartsspecialisten voor de parodontologie en endodontologie. Daarnaast zijn er zes mondhygiënistes werkzaam met een grote affiniteit voor parodontologie. Zes assistenten, een preventie-assistent, twee baliemedewerkers en een officemanager zorgen ervoor dat de praktijk goed kan draaien. Daarmee hebben we een divers en prettig team wat goed op elkaar ingewerkt is. Tandartsenpraktijk de Waterval is ook een CEREC praktijk waarbij aan de stoel porseleinen restauraties worden gemaakt.

Voor verwijzers

Tandartsenpraktijk De Waterval is toonaangevend in de omgeving. Vaak worden cliënten dan ook naar ons doorverwezen. Zelf een cliënt doorverwijzen naar Tandartsenpraktijk De Waterval? Vul ons verwijsformulier in.

Vul ons verwijsformulier in voor endodontoloog, mondhygienist en parodontologie.

Contact met Tandartsenpraktijk de Waterval

Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie contact met ons op. We helpen je graag aan een stralend gebit.

Adres
Tandartsenpraktijk De Waterval
Houtstraat 70
1353 BD Almere 

Vragen? Wij helpen je graag verder!