Tandheelkundige behandelingen

Een stralende glimlach komt voort uit een gezonde mond. Die mondverzorging bestaat niet alleen uit het poetsen van je gebit, maar ook uit periodieke bezoeken aan de tandarts. Gemak voor onze cliënten staat voorop. Je kunt voor bijna alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht. Een doorverwijzing is vaak binnenshuis, daarnaast werken we veel met elkaar samen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat jij centraal blijft staan!

Periodieke controle

Laat je gebit twee keer per jaar controleren om eventuele gebitsproblemen vroegtijdig te ontdekken en te verhelpen. De tandarts controleert tijdens een periodieke controle je tanden, kiezen en tandvlees.

Mondhygiënist

Een goede mondhygiëne is van groot belang voor een gezond gebit. De mondhygiënist voert een grondige reiniging uit om problemen aan je gebit te voorkomen en te verhelpen. Bij Tandartsenpraktijk De Waterval combineer je een afspraak bij de mondhygiënist eenvoudig met een periodieke controle.

Angsttandarts

Speciaal voor angstige patiënten is er een tandarts die hier veel ervaring in heeft. We nemen tijdens de behandeling alle tijd en aandacht voor je. Stap voor stap leggen we uit wat er gaat gebeuren, zodat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Onze tandarts helpt je graag van jouw tandartsangst af!

Tandarts voor kinderen

Onze tandarts is gespecialiseerd in de omgang met kinderen. We begrijpen namelijk maar al te goed dat sommige kinderen de tandarts een beetje spannend vinden. Op een speelse wijze voeren we de tandartsbehandeling uit, zodat ieder kind weer met een lach de praktijk verlaat.

Orthodontie

Met een beugel zetten we tanden en kiezen recht en verhelpen we problemen aan de kaak. Op basis van je klachten en wensen bepalen we welke beugel het meest geschikt is. Plan een intakegesprek met de orthodontist van Tandartsenpraktijk De Waterval.

Implantaten en protheses

Wanneer je een of meerdere tanden of kiezen mist, bieden implantaten oplossing. We plaatsen implantaten in je kaak waarna we hier een kroon, brug of prothese op vastzetten. Op deze manier geniet je weer van een stralend gebit.

Tanden bleken

Tanden verkleuren door roken en kleurstoffen. Maak je verkleurde tanden weer prachtig wit door ze te laten bleken in onze praktijk. Ook kun je ervoor kiezen om je tanden thuis te bleken met een speciaal bitje.

Facings

Facings zijn de perfecte oplossing voor het maskeren van spleetjes en oneffenheden, het restaureren van een afgebroken tand of voor het witter maken van je gebit. Met facings plaatsen we schildjes van porselein of composiet over je eigen tand(en).

Parodontologie

Een parodontoloog is specialist in het uitvoeren van behandelingen aan het steunweefsel van tanden en kiezen. Denk hierbij aan tandvlees of kaakbot. Maak een afspraak bij de parodontoloog van Tandartsenpraktijk De Waterval wanneer je tandvleesproblemen ervaart.

Endodontologie

Ontstoken tandweefsel in een wortelkanaal veroorzaakt kiespijn. Dit geneest helaas niet vanzelf. Een endodontoloog is gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaal behandelingen. Na het verwijderen van het ontstoken tandweefsel verdwijnt je pijn.

Kronen, bruggen en inlays

Een kroon, brug of inlay is een duurzame oplossing voor het vervangen van beschadigde, gebroken of verkleurde tanden of kiezen. De tandarts verandert zo eenvoudig de vorm en positie van je gebit.

CEREC

De CEREC technologie vervaardigt kronen en bruggen van keramiek binnen één behandeling. De tandarts herstelt afgebroken of ontbrekende tanden en/of kiezen zo al binnen een dag!

Tarieven

Wij hanteren de tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit. Deze zijn hier te vinden: www.nza.nl. De facturering vindt plaats via uwnota.nl waardoor de financiële afwikkeling simpel en eenvoudig verloopt. Wij maken gebruik van Piensupport, zodat je meteen ziet welke vergoedingen je via je zorgverzekering krijgt. Schrijf je in als nieuwe patiënt.

Bel ons
Inschrijven
Afspraak maken