Airsmile

Behandelingen

Contact

Airsmile – onzichtbare beugel

De Airsmile behandeling is een bijna onzichtbare aanpak die scheve tanden weer recht zet. Ben je niet tevreden over de stand van je tanden en droom je van die perfecte ‘Colgate smile’? Neem contact op met Praktijk De Waterval in Almere om de mogelijkheden van de unieke onzichtbare beugel te bespreken. Maak een afspraak, zodat onze ervaren tandartsen kunnen bepalen of de aligners van Airsmile ook voor jou een uitkomst zijn.

De voordelen van Airsmile

De onzichtbare beugel van Airsmile is er speciaal voor kleine correcties aan het gebit. Met maximaal 5 Airsmile beugels per tandboog heb je al binnen 10 weken resultaat. De voordelen van deze aligners zetten we graag voor je op een rij:

Voor een prachtig recht gebit

Praktijk De Waterval tovert die lach weer op je gezicht met de aligners van Airsmile. Je hebt snel resultaat en omdat deze beugel onzichtbaar is, merkt niemand dat je een beugel draagt. Een ideale behandeling dus. Waar iedereen vroeger liep met grote blokbeugels, is dat nu verleden tijd omdat deze beugel onzichtbaar is.

Van scheve naar rechte tanden in 3 stappen

Het aanmeten, maken en plaatsen van de Airsmile aligners is iets wat we in onze eigen praktijk doen. Deze AirSmile-behandeling delen we op in drie stappen:

Stap 1; Tijdens de eerste afspraak, de intake leggen we uit hoe de behandeling eruit ziet. Bovendien kijkt de tandarts of de Airsmile behandeling wel de gewenste resultaten gaat opleveren. Er is ruimte voor vragen en uiteindelijk besluit je of je de behandeling ondergaat. 

Stap 2; Ga je akkoord? We maken een vervolgafspraak waar we foto’s en afdrukken van je gebit maken. Dit doet overigens geen pijn. We digitaliseren je gebit en plannen de verschuivingen van je tanden. Op deze manier houd je de vorderingen van de Airsmile behandeling goed bij.

Stap 3; Vervolgens maken we de aligners speciaal voor jou op maat. Iedere twee weken wissel je van bitjes, zodat we het gewenste resultaat behalen. Net zoals bij de orthodontist plannen we tussenafspraken in. Zo monitoren we goed of er verbetering is. Wij snappen namelijk als geen ander dat de vraag ‘beugel hoe snel resultaat’ meerdere malen zal opspelen.

Waarom Airsmile

De onzichtbare beugel van Airsmile die Praktijk De Waterval plaatst, brengt veel voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje.

Kosten beugel

De kosten van een AirSmile-behandeling is afhankelijk van de complexiteit van jouw tandcorrectie en het verloop van de gehele behandeling. Onze specialisten geven je graag een prijsindicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een AirSmile is een investering, maar je krijgt er wel veel voor terug. Daarnaast is het mogelijk dat jouw zorgverzekeraar de behandeling (deels) vergoedt. Vraag je zorgverzekeraar dan ook naar de mogelijkheden voordat je zelf gaat investeren in Air Smile.

Neem contact op met Praktijk De Waterval

Heb je nog vragen over de Airsmile beugel of wil je graag een eerste consultatie plannen? Neem contact met ons op via 036 547 02 70 of stuur een mail naar receptie@praktijkdewaterval.nl.

Inschrijven

Behandelingen

Contactformulier

Onze praktijk

Vragen? Wij helpen je graag verder!