De praktijk

Je vindt Tandartspraktijk de Waterval in hartje Almere Haven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De praktijk is volledig rolstoeltoegankelijk.
Gemak voor onze cliënten staat voorop. Denk bijvoorbeeld aan ruime openingstijden, snelle behandeling bij pijnklachten en online inschrijven. Daarnaast krijg je een sms om je aan de afspraak te herinneren. Je kunt voor bijna alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht. Doordat wij zoveel behandelingen aanbieden zijn wij een toonaangevende tandartspraktijk in de omgeving. Veel tandartsen verwijzen hun cliënten naar ons door. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen door middel van bijscholing van personeel en investeringen in nieuwe apparatuur. We werken veel met elkaar samen, zo zorgen we er met elkaar voor dat de cliënt centraal blijft staan.Het is ons doel dat iedereen de tandartspraktijk met een goed gevoel verlaat.

Team

Ons team is divers en kundig. Maak hier kennis…

Online gemak

De facturering vindt plaats via uwnota.nl waardoor de financiële afwikkeling simpel en eenvoudig verloopt. Wij maken gebruik van Piensupport, waardoor meteen te zien is welke vergoedingen je via je zorgverzekering krijgt. Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de nota rechtstreeks naar de verzekeraar gestuurd en hoef je slechts de eigen bijdrage te betalen. Indien je basis verzekerd bent, dien je na je behandeling meteen af te rekenen middels pin of contant. Inschrijven als nieuwe cliënt kan via deze link.

Geschiedenis

Tandartspraktijk De Waterval startte in 1990 uit de overname van de praktijk van tandarts Schipper. In 2005 werd de begane grond van dit appartementencomplex als nieuwbouwpand gekocht. Door het samenvoegen van twee bedrijfsruimten werd er een casco verkregen van 330m2. In 2007 is Tandartspraktijk De Waterval verhuisd naar een praktijkruimte in de buurt waardoor er nog meer uitbreiding mogelijk werd.Daar zijn er nu tandartsen met hun eigen specialisatie op het gebied van implantologie, orthodontie, angst en kinderen. Maar ook twee tandartsspecialisten voor de parodontologie en endodontologie. Daarnaast zijn er vier mondhygiënistes werkzaam met een grote affiniteit voor parodontologie. Zes assistenten, twee baliemedewerkers en een officemanager zorgen ervoor dat de praktijk goed kan draaien. Daarmee hebben we een divers en prettig team wat goed op elkaar ingewerkt is.

Tandartspraktijk de Waterval is ook een Cerec praktijk waarbij aan de stoel porseleinen restauraties worden gemaakt . Vier mondhygiënistes werkzaam met een grote affiniteit voor parodontologie maken het team van behandelaars compleet.

Voor verwijzers

Tandartspraktijk De Waterval is toonaangevend in de omgeving. Vaak worden cliënten naar ons doorverwezen.
Zelf een cliënt doorverwijzen naar Tandartspraktijk De Waterval? Klik hier!

Ons team