Airsmile – onzichtbare beugel

De Airsmile behandeling is een bijna onzichtbare aanpak die scheve tanden weer recht zet. Ben je niet tevreden over de stand van je tanden en droom je van die perfecte ‘Colgate smile’? Neem contact op met Praktijk De Waterval in Almere. Maak een afspraak, zodat onze ervaren tandartsen kunnen bepalen of de aligners van Airsmile ook voor jou een uitkomst zijn.

De voordelen van Airsmile

De onzichtbare beugel van Airsmile is er speciaal voor kleine correcties aan het gebit. Met maximaal 5 beugels per tandboog heb je al binnen 10 weken resultaat. De voordelen van deze aligners zetten we graag voor je op een rij:

 • vrijwel onzichtbaar;
 • comfortabeler dan conventionele beugels;
 • op ieder moment uitneembaar, bijvoorbeeld voor ieder eet- of drinkmoment;
 • snel resultaat;
 • mogelijk vergoed door je zorgverzekeraar.

Voor een prachtig recht gebit

Praktijk De Waterval tovert die lach weer op je gezicht met de aligners van Airsmile. Je hebt snel resultaat en omdat deze beugel onzichtbaar is, merkt niemand dat je een beugel draagt. Een ideale behandeling dus.

Van scheve naar rechte tanden in 3 stappen

Het aanmeten, maken en plaatsen van de Airsmile aligners is iets wat we in onze eigen praktijk doen. Deze behandeling delen we op in drie stappen:

 1. Tijdens de eerste afspraak, de intake leggen we uit hoe de behandeling eruit ziet. Bovendien kijkt de tandarts of de Airsmile behandeling wel de gewenste resultaten gaat opleveren. Er is ruimte voor vragen en uiteindelijk besluit je of je de behandeling ondergaat.
 2. Ga je akkoord? We maken een vervolgafspraak waar we foto’s en afdrukken van je gebit maken. Dit doet overigens geen pijn. We digitaliseren je gebit en plannen de verschuivingen van je tanden. Op deze manier houd je de vorderingen van de Airsmile behandeling goed bij.
 3. Vervolgens maken we de aligners speciaal voor jou op maat. Iedere twee weken wissel je van bitjes, zodat we het gewenste resultaat behalen. Net zoals bij de orthodontist plannen we tussenafspraken in. Zo monitoren we goed of er verbetering is.

Waarom AirSmile?

De onzichtbare beugel van Airsmile die Praktijk De Waterval plaatst, brengt veel voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje.

 • Onze vestiging ligt in het centrum van Almere. De praktijk is zeer gemakkelijk bereikbaar met OV en eigen vervoer.
 • De onzichtbare beugel is transparant, dus mensen kunnen, zelfs van dichtbij, niet zien dat je een beugel draagt. Je hoeft je dus nergens voor te schamen. Daarnaast is de beugel uitneembaar als je gaat eten of drinken en hij zit comfortabel.
 • Al binnen 10 weken heb je zichtbaar resultaat.
 • Praktijk de Waterval bestaat al sinds 1990. Door de jaren heen hebben we ruime ervaring en kennis opgedaan in de orthodontie. Voor ons kent het gebit geen geheimen meer.

Neem contact op met Praktijk De Waterval

Heb je nog vragen over de Airsmile beugel of wil je graag een eerste consultatie plannen? Neem contact met ons op via 036 547 02 70t of stuur een mail naar receptie@praktijkdewaterval.nl.  

Bel ons
Inschrijven
Afspraak maken