Werkwijze parodontologie Almere

Bij Praktijk De Waterval worden jij en je tandvlees serieus genomen. Bij problemen is er daarom altijd eerst een screeningsonderzoek door onze erkende parodontoloog.

Parodontologie screeningsonderzoek

Wij vinden bij Praktijk De Waterval dat tandvleesproblemen tijdig opgelost moeten worden. Daarom is het screeningsonderzoek parodontologie standaard procedure voor elke patiënt. Schrijf u in voor dit onderzoek. Stel dat u parodontitis blijkt te hebben, dan kunt u meteen behandeld worden door de parodontoloog. Samen met uw tandarts stelt hij een plan op, waarbij natuurlijk rekening gehouden wordt met uw wensen.

Het screeningsonderzoek is preventief en kan er daarom voor zorgen dat eventuele problemen op tijd herkend worden. Praktijk De Waterval is een van de weinige tandartspraktijken in Nederland waar dit onderzoek standaard tot de procedure behoort (15 procent van de tandartsen doet dit!).

Behandeling door erkende parodontoloog

Sokratis Katsamakis is onze erkende parodontoloog. Hij kan je direct behandelen als er problemen optreden met je tandvlees.

Wij houden niet van gedoe, maar van aanpakken. Dus:

  • verwijsbrief niet verplicht
  • niet wachten op een plekje
  • in de buurt
  • geen onverwachte extra kosten voor bv. foto’s of metingen
  • duidelijke communicatie tussen de parodontoloog en je eigen huistandarts
  • specialistisch geschoold behandelteam

Contacteer in geval van tandvleesziektes zoals parodontitis of gingivitis meteen Praktijk de Waterval in Almere: 036 547 02 70.

Ons team