Verwijzers

Verwijspraktijk

Tandartsenpraktijk De Waterval is toonaangevend in de omgeving. Vaak worden cliënten naar ons doorverwezen.

Verwijsformulieren tandheelkundig specialisten

Wilt u uw cliënt doorverwijzen naar één van onze tandheelkundige specialisten? Download het juiste verwijsformulier of vul het eenvoudig online in. Uw cliënt hoeft zich niet bij ons in te schrijven en kan gewoon in uw eigen praktijk naar de tandarts blijven gaan.

Endodontologie

Parodontologie

Verwijspraktijk specialistische tandbehandeling – U blijft de vaste tandarts

Uiteraard is uw cliënt van harte welkom voor onze specialistische behandelingen op het gebied van parodontologie en endodontologie. Wij kunnen uw cliënt na doorverwijzing niet inschrijven in onze tandartsenpraktijk.

U blijft dus gewoon de vaste tandarts van uw cliënt.

Verwijspraktijk endodontologie

Onze endodontoloog Sander Loos is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie. Hij heeft een eigen praktijk en werkt daarnaast bij Tandartsenpraktijk De Waterval. Verwijs uw cliënt naar ons door in geval van endodontologische problemen die u zelf niet kunt of mag behandelen.

staan u graag bij in de verzorging van het gebit van uw cliënt.

Verwijspraktijk parodontologie

Onze parodontoloog Sokratis Katsamakis is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Uw cliënt doorverwijzen naar onze tandartsenpraktijk kunt u dus met een veilig gevoel doen. Want onze parodontoloog staat voor kwaliteit en up-to-date kennis.

Naast de parodontoloog werkt bij ons ook een team mondhygienistes met affiniteit voor parodontologie.

Samen helpen we uw cliënt aan een gezond gebit.

Verwijzen andere behandeling

Verwijzers die hun cliënt willen doorverwijzen voor een andere specialistische tandheelkundige behandeling kunnen contact opnemen met Tandartsenpraktijk De Waterval.

Kennismaken met Praktijk De Waterval

Heeft u vragen aan of over één van onze specialisten? Verwijzers kunnen gewoon bellen naar 036-5470270 of een e-mail sturen naar receptie@praktijkdewaterval.nl om met ons in contact te komen. Wij bespreken graag met u wat de beste behandelmethode is voor uw cliënt.