Tandarts Almere

Wij geven u persoonlijk advies over uw gebit omdat uw mond een belangrijk gedeelte is van je leven, onze specialisten kunnen u doelmatig antwoorden. Mondverzorging is uitermate belangrijk en het zorgt natuurlijk ook voor een goede eerste indruk. Alle informatie over onze contactgegevens kunt u vinden op een andere pagina. Daar vindt u ook informatie tanden poetsen en mondgezondheid.

Tandarts Almere – Praktijk de Waterval

De patiënten staan centraal bij ons en daarom zijn wij ook uitermate klantvriendelijk. Het is voor ons belangrijk om ervoor te zorgen dat u zo tevreden mogelijk kunt zijn met sterk, mooi en vooral gezond gebit. Het is voor ons natuurlijk ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt bij ons tandartsenpraktijk. Wij doen liever aan voorkomen dan genezen en dat is waar wij vaak aan werken.

Wij hebben tegenwoordig ook een aantal extra diensten die horen bij onze service zoals:

  • Speciale behandelingen op afwijkende dagen.
  • Altijd een preventiemedewerker aanwezig.

Het is ons een eer om nieuwe mensen te mogen ontvangen die een patiënt willen worden van ons tandartsenpraktijk. Heeft al eens eerder een afspraak gehad met ons? Dan horen wij daar graag over. U kunt dan bijvoorbeeld reageren op één van onze pagina’s waar wij een opmerking-vak bij neer zetten, bent u tevreden? Dan kunt ook een recensie voor ons schrijven. Wij streven naar kwaliteit en zijn een bedrijf die het maximale wil halen uit communicatie en zorg. Wij hebben een aparte pagina waar je verschillende behandelingen kunt bekijken.

Tandarts Almere – Contact & Spoed

Al onze contactgegevens kunt u vinden bij onze contactpagina. Heeft u een spoedgeval dan hebben wij daar een speciaal nummer voor. Wij spreken zowel Engels als Nederlands. En kunnen u daarom ook helpen in verschillende talen en ook dat hoort bij onze service die wij zo goed mogelijk proberen aan te bieden voor de patiënten die dat nodig hebben.