Parodontoloog Sokratis Katsamakis

Parodontoloog Sokratis Katsamakis werkt elke woensdag in de praktijk op het gebied van parodontologie. Parodontologie houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van aandoeningen van het parodontium: tandvlees en kaakbot.  Hij behandelt voornamelijk de moeilijkste tandvleesproblemen.

Sokratis Katsamakis: Master tandheelkunde & parodontoloog

Sokratis studeerde in 2000 af als tandarts aan de Universiteit van Athene in zijn geboorteland Griekenland. Vervolgens heeft  hij algemene ervaring opgedaan in verschillende tandartsenpraktijken in Griekenland en in Glasgow, Schotland. In Nederland kwam Sokratis vanuit Schotland om de postacademische opleiding “MSc in Periodontology” te volgen op het ACTA, in Amsterdam. Tijdens deze masteropleiding heeft hij wetenschappelijk onderzoek gedaan op het terrein van de raakvlakken tussen parodontologie en endodontologie. Tijdens het derde jaar van de opleiding heeft Sokratis stage gelopen in de Parodontologie Praktijk te Amersfoort.

In juni 2008 heeft Sokratis zijn postgraduate opleiding als Master of Science in de Parodontologie cum laude afgerond.

Publicaties van parodontoloog Sokratis Katsamakis

Twee wetenschappelijke artikelen van Sokratis Katsamakis zijn in 2009 en 2013 gepubliceerd in het Journal of Clinical Periodontology (het wetenschappelijke tijdschrift met de hoogste impactfactor in tandheelkunde):

  1. “Patterns of bone loss around teeth with endodontic posts”
  2. “Histological responses of the periodontium to MTA”

Erkende parodontoloog Sokratis Katsamakis Almere

Sokratis is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVVP) en de European Federation of Periodontology (EFP). Hij is ingeschreven in het kwaliteitsregister tandartsen (KRT).

Zijn werkzaamheden bestaan uit parodontologie en de multidisciplinaire behandeling van complexe tandheelkundige problemen. Sokratis is ook werkzaam bij de Parodontologie Praktijk Leiden, en bij het Centrum Parodontologie en Implantologie Amersfoort, (BIG nr.69063838802).

In Almere kunt u terecht bij de erkende parodontoloog Sokratis Katsamakis op woensdagen van 7.00 tot 14.00.

Tandartsenpraktijk De Waterval
Houtstraat 70
1353 BD Almere

Verwijzing naar parodontoloog Sokratis Katsamakis

Lees hier meer over het verwijzen van uw patiënt naar parodontoloog Sokratis Katsamakis.

Bel ons
Inschrijven
Afspraak maken